Bestellen

Hoorcolleges
Europese geschiedenis

Het grote verhaal van de boeiende geschiedenis van Europa, verteld vanaf de stammentijd tot aan de 21e eeuw. Luister op uw eigen tijd naar de hoorcolleges en leer het erfgoed van Europa kennen. De 4 cursussen van elk 20 hoorcolleges geven zicht op de verbanden in 3000 jaar geschiedenis van ons Europa.

Elk college duurt 45 tot 60 minuten. Het zijn levende colleges, geen studio-opnames. De opnames zijn dus niet onberispelijk, maar dat is ook de charme van dit project. U zit bij wijze van spreken zelf in de collegezaal.

Meer informatie »

Luistercursus
Geschiedenis van de Lage Landen

Leer alles over de geschiedenis van Nederland en België, vanaf de prehistorie tot aan onze tijd. De luistercursus Geschiedenis van de Lage landen van Europa biedt u deze geschiedenis als levendig verteld verhaal op een stevige basis. De cursus is samengesteld op wetenschappelijke grondslag.

De cursus Geschiedenis van de Lage landen bestaat uit 350 minicolleges (mp3) van 5 minuten, samen goed voor 30 uur geschiedenis. Luister naar de minicolleges, thuis of onderweg, waar en wanneer u maar wilt.

Meer informatie »